Academia FC Bacau a participat la sfârsitul saptamânii trecute la Cupa „Prosport” desfasurata la Focsani cu doua formatii, Grupa 2005 si Grupa 2006, grupe pregatite de antrenorii Radu Ciobanu si Serban Neamtu.

Daca Grupa 2006 a reusit clasarea pe locul III, câstigând finala mica in fata celor de la Didi Iasi dupa loviturile de departajare cu 3-2 (dupa timpul regulamentar scorul a fost 0-0), Grupa 2005 a reusit sa câstige turneul, invingând in finala mare echipa gazda, Prosport Focsani, cu 3-1.

Din lotul bacauan 2005 au facut parte jucatorii: Cadar Bryan, Istrate Razvan, Anton Catalin, Pruteanu Marian, Antohi Tudor, Ciubotaru Traian, Tomita Emanuel, Ciuchi Stefan, Popa Alberto, Agapi Luca, Pantelei Patrick, Sumanaru Denis, Bordeianu Rares, Acatrinei Antonio, Pahome Alex, Lucaci Eduard si Musat Mario.

PUBLICITATE

La categoria 2005, Bacaul a dat „cel mai bun jucator” al turneului – Pruteanu Marian, respectiv golgheterul turneului – Pantelei Patrick. Garnitura 2006 a fost compusa din: Chisareanu Luca, Florea George, Gherasim Rares, Nutu Robert, Paduraru David, Bacalu Bogdan, Horvat Nicholas, Dumitru Daniele, Paun Gabriel, Intuneric Luca, Fodor Antonel, Oancea Stefan, Tatomir Rares si Andries Stefan. Pe lânga echipele gazda si cele de la FC Bacau au mai fost prezente la acest turneu echipe din Iasi, Braila, Galati, Tulcea si Tecuci.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Ce face conducerea acestui club este ceea ce trebuia facut de multi ani in Bacau. Este o încântare sa vezi la ce nivel au ajuns acesti copii, care au la aceasta ora mai mult de jumatate din viata lor dedicată fotbalului. Se muncește serios. Copiii sunt tratati excepțional. Au evoluat fiecare altfel, au “explodat” fizic in etape diferite, dar niciunul nu a fost abandonat. S-a găsit răbdare pentru fiecare in parte si rezultatele încep sa apara. Felicitări, oameni de fotbal! Voi iubiți acest sport cu adevarat!

LĂSAȚI UN MESAJ