marți, 18 martie 2025

Fast Food Neylan Bacău – O experiență culinară turcească

În centrul orașului, un nou concept culinar a prins viață, aducând cu sine aromele bogate și tradițiile gastronomice ale Turciei. Fast Food Neylan a devenit rapid un loc de întâlnire pentru iubitorii de mâncare, oferind o gamă variată de produse turcești, pregătite cu pasiune și atenție la detalii.

Mai mult decât atât, Neylan vine mereu cu noi provocări culinare.

Anul trecut v-am prezentat povestea Neylan, locul în care poți mânca o shaorma exact ca în Turcia. Atunci am stat de vorbă cu Yashar care ne-a povestit cum pregătește el shaorma de pui sau de berbecuț ca în orașul lui natal, acolo unde a copilărit, în Samsun.

Iar curioșii au venit să mănânce o shaorma de berbec dar și alte delicii turcești – baklava cu nucă, fistic sau ciocolată sau sarayli, cafea sau ceai turcesc, etc – și au devenit fani Neylan.

În urmă cu câteva zile, cu poftă de o shaorma, am trecut din nou pragul Neylan unde de această dată am stat de vorbă cu Raluca, „șefa” Neylan, cea care coordonează toată echipa.

Și spun echipa, pentru că între timp, personalul Neylan s-a extins ca număr. Și așa cum ne-a spus Raluca, în ultimul an au realizat care este numărul clienților Neylan, pe ce categorii de vârstă sunt împărțiți și ce gusturi au. Cu lecțiile făcute, cei de la Neylan vin cu noi provocări pentru gurmanzii băcăuani.

Noutățile Neylan

„Am lansat de curând trei feluri de pide-uri. Pide-ul este un fel de pizza dar dintr-un altfel de aluat, cu carne tocată de vită, cu carne tocată de oaie, cu sucuk (se pronunță sugiuc)”, ne-a spus Raluca, precizând că aceste produse au fost introduse special pentru categoria de vârstă 30+, oameni care au călătorit și care cunosc condimentele și preparatele turcești adevărate. Fiind totuși vorba de un business, a trebuit acoperită și gama de tineret. Așa că Neylan a adus și un pizzer cu experiență, un pizzer care a lucrat doar în Italia și care propune băcăuanilor patru rețete de pizza. Toate aceste noutăți au presupus și schimbări și investiții. Astfel, în primele două luni ale anului au fost schimbate toate instalațiile (gaz, apă, electric) plus cuptoare noi, iar spațiul de lucru a fost regândit în totalitate. În același timp s-a lucrat și la rețetar și la întregirea echipei.

Totul a fost de partea celor de la Neylan iar acest aspect a fost confirmat de trendul ascendent de clienți dar și de comenzi, ceea ce a dus la un parteneriat exclusiv cu distribuitorul Glovo. „Când Glovo vede că ai trecut de un anumit nivel și văd potențialul tău, vine și investește în tine, ca și business. Cu cât investesc în tine, cu atât numărul de comenzi este mai mare. Iar noi de anul trecut, din noiembrie, suntem exclusiv Glovo”, a explicat Raluca.

Doar că noutățile culinare nu se opresc aici. Raluca ne-a vorbit și de platourile turcești: „Avem platoul Sucuk. Sucuk este un cârnat puțin picant din vită și oaie. Apoi avem platoul Kahvalti – care înseamnă mic dejun în limba turcă, care este un meniu pe 70% brânzeturi turcești, și platoul Zehra, dar și platoul Istambul care are și sarmale turcești fără carne și cârnăciori.” Cât despre pizza de la Neylan, Raluca ne-a garantat că este făcută din cele mai bune și scumpe materii de bază și cu priceperea și experiența pizzerului, pentru a oferi un produs top.

Shaorma rămâne regina

Cu toate acestea, shaorma Neylan rămâne Nr.1 în preferințele clienților și chiar dacă este o perioadă specială din punct de vedere religios, acest lucru nu se cunoaște în vânzări. Iar cererea cea mai mare este pe shaorma de berbec, care poate fi savurată doar în weekend.

Noutăți de…vară

Gândurile celor de la Neylan merg mult mai departe. Și se așteaptă sezonul cald și deschiderea terasei. Atunci ne vom putea bucura și de înghețata turcească în mai multe arome. Tot de atunci vom avea un nou sortiment de baklava cu fistic și înghețată la mijloc. Tot la noutăți de vară va intra și gama de burger dar și o nouă gamă de sosuri premium. Cu alte cuvinte, la Neylan totul este în mișcare, astfel încât să te surprindă.

 

Planuri de viitor

Cert este că fast food-ul Neylan din centru este pe val. Cu toate acestea, zi de zi Neylan este descoperit de noi clienți. Încet-încet lucrurile se așază într-un context în care cei de la Neylan se gândesc la un nou punct de lucru. Iar Raluca ne-a spus că acest lucru se va întâmpla cât de curând, până la sfârșitul anului. De altfel, locația e deja cunoscută dar este ținută „la secret” deocamdată. Iar în noul restaurant vor fi lucruri noi, produse noi și multe alte surprize pe care le vom descoperi atunci.

Până atunci însă, putem aprecia că Neylan a reușit să aducă un strop din cultura turcească în orașul nostru, transformând fiecare masă într-o adevărată experiență culinară. Cu un meniu diversificat, servicii excelente și o atmosferă plăcută, Neylan s-a impus rapid ca un punct de atracție pentru toți cei care apreciază mâncarea bună. Indiferent dacă ești un gurmand în căutare de noi arome sau pur și simplu vrei să te bucuri de o masă delicioasă, Neylan este alegerea perfectă.

Fast Food Neylan

Calea Mărășești nr.12

Facebook – Neylan Delicii Turcești

Instagram – Neylan Delicii Turcești

Tik tok – Neylan turkish baclava

Tel.0727.629.546

Program: 10.00 – 22.00, iar pentru comenzi prin Glovo chiar și până după miezul nopții

spot_img
Ce condiții trebuie să îndeplinească articolul
spot_img