La data de 14.02.2016, in jurul orei 23:05, pe DN 2-E 85, km. 272+800 m, in afara localității Faraoani, jud. Bacau, un conducător auto de 24 ani, din mun. Bacau, în timp ce conducea autoturismul, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra directiei de mers, a patruns pe contrasens, dupa care s-a rasturnat in afara partii carosabile.

In urma producerii evenimentului rutier a rezultat vatamarea corporala a conducătorului auto și a pasagerului din dreapta față, ambii fiind transportați cu ambulanta la Spitalul Judetean Bacau

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prev. si ped. de art. 196 Cod Penal.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ