La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Postului de Poliţie Onceşti au depistat un bărbat de 41 de ani, din comuna Căiuţi, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localităţii Vultureni.
Din verificări s-a stabilit că bărbatul în cauză avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

La data de 20 iunie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au depistat în flagrant un tânăr de 21 de ani, din comuna Coţofăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei.
Din verificări a rezultat că tânărul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ