25 mai 2024
ActualitateFacultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății a organizat Sesiunea Științifică...

Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății a organizat Sesiunea Științifică Națională a Studenților, ediția a XIV-a

Devenită o manifestare de tradiție și înscrisă în calendarul activităților științifice a Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, ediția a XVI-a a Sesiunii Științifice Naționale a Studenților, cu genericul „Cercetări interdisciplinare în formarea viitorilor specialişti în domeniul Ştiinţa Sportului şi Educaţiei Fizice” s-a desfășurat în sistem on-line în data de 27 mai 2021.
Organizată sub auspiciile Ministerului Educației, Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău și în parteneriat cu Liga Studenților, competiția științifică a polarizat atenția a peste 80 de autori înscriși din rândul studenților de la toate programele și formele de studii.

Tematica abordată, în cele peste 70 de lucrări înregistrate, reprezintă preocupări ale studenților în domeniul cercetării care se înscriu în secțiunile organizate și anume: Educația fizică în sistem preuniversitar, universitar și timp liber, Sport si performanță motrică, Kinetoterapia și terapia ocupațională. Toți studenții au primit certificate de participare, iar lucrările evidențiate prin originalitate și design științific au fost premiate cu diplome de merit științific.

Premisele organizării acestui eveniment la standarde calitative au vizat creșterea potențialului cercetării științifice al viitorilor formatori sub îndrumarea nemijlocită a coordonatorilor științifici și completarea profilului absolventului de învățământ superior de profil.
În contextul participării studenților facultății noastre la competițiile științifice naționale, subliniem prestația acestora în acest an la manifestările științifice de la Chișinău, Suceava și Constanța.spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri