Deputatul Cosmin Necula vrea transport în comun gratuit pentru toate persoanele vârstnice din Bacau
Cosmin Necula, candidatul PSD la functia de primar al Bacaului, pledeaza, în programul sau administrativ, pentru acordarea de facilitati extinse persoanelor vârstnice din oras. Una dintre prioritatile anuntate de Necula vizeaza introducerea transportului în comun gratuit, pe toate liniile, pentru toti pensionarii ce locuiesc în municipiul Bacau.

Masura a fost inspirata de exemple din alte orase mari din tara, unde primariile au implementat transportul în comun gratuit pentru vârstnici.

Candidatul PSD mai spune în programul sau ca va impune, ca viitor primar, cresterea cuantumului bonurilor valorice primite de persoanele vârstnice la 150 de lei, în loc de 100 cum este în prezent. Concomitent, a aratat Necula, Primaria va extinde numarul de persoane ce vor beneficia de bonurile valorice acordate de municipalitate.

PUBLICITATE

„Am convingerea ca fara coruptie si cu mai mult bun simt în cheltuirea banului public, putem mari numarul beneficiarilor si creste cuantumul bonului valoric la 150 lei. De asemenea, transportul în comun gratuit pentru toti pensionarii va fi o prioritate a mandatului meu de primar. Nu trebuie sa fie o rusine sau un blestem sa înaintezi în vârsta, sa îmbatrânesti. Iar când vorbim despre cei care au ridicat acest oras, despre seniorii care au construit Bacaul, trebuie sa le oferim respectul cuvenit.”
Cosmin Necula, candidatul PSD la functia de Primar al Bacaului

PUBLICAT LA COMANDA PSD, CUI 21160002

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.