Site-ul social media Facebook Inc era inaccesibil pentru unii utilizatori luni după-amiază, după ce “a căzut” a doua oară în mai puțin de o săptămână, notează Reuters.

Acțiunile companiei au scăzut cu aproape 4% la 89,25 dolari în tranzacționarea de după-amiază.

Harta Facebook pe Downdetector.com, care monitorizează întreruperile, arăta o pană majoră în mai multe părți din America de Nord.

PUBLICITATE

Aplicația mobilă a rețelei sociale părea să fi picat de asemenea, dar serviciile Messenger păreau să funcționeze, mai notează agenția Reuters.

Un mesaj afișat pe facebook.com afirma: “ne pare rău, ceva nu merge. Lucrăm la acest lucru și-l vom repara cât de curând putem” (‘sorry, something went wrong. We’re working on it and we’ll get it fixed as soon as we can’).

Facebook a suferit întreruperi similare joi, când a picat în America de Nord, Europa, Australia și India.

Facebook nu a putut fi contactată imediat pentru comentarii, adaugă Reuters.

AGERPRES


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ