Societatea Management Reorganizare Lichidare din Iasi, filiala Bacau, a anuntat scoaterea la vânzare, din nou, a extinderii Hotelului „Moldova”. Societatea are calitatea de lichidator judiciar, iar cladirea, care apartine SC Moldova Invest Office Bacau, este scoasa la vânzare in contul datoriilor pe care societatea amintita, aflata in faliment, le are la bugetul de stat.

Cladirea urma sa gazduiasca birouri, dar constructia a fost sistata in perioada de inceput a crizei economice. A ramas in acest stadiu si a devenit un loc insalubru in plin centrul orasului, in timp ce societatea care o administra a intrat in faliment in 2011.

Administratorul judiciar actual a fost numit in 2012, iar de atunci se tot incearca vânzarea imobilului, prin negociere directa. Nimeni nu pare insa interesat sa cumpere, dar nici pretul nu scade.

Pretul de pornire este de peste 8,3 milioane lei fara TVA, in care intra terenul intravilan si cladirea propriu-zisa, cu o suprafata utila de 1.614 mp. Negocierea directa va avea loc la sediul lichidatorului judiciar din municipiul Iasi, pe data de 11 iunie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ