Complexul Muzeal de Ştiințele Naturii „Ion Borcea” Bacău, Subunitatea Vivariu, organizează, în perioada 22 – 26 noiembrie, expoziția temporară „Sunet şi culoare în lumea păsărilor”, editia a-VII-a.

Expoziţia este realizată de specialiştii de la Vivariu, în colaborare cu crescătorii şi colecţionarii de păsări vii din Bacău.

Vizitatorii au ocazia să admire şi să se informeze cu privire la diferite rase de porumbei: blondineţi, californieni, carieri, voiajor american, cap de maur, creţi, dar şi rase de găini: Araucana, Brahma herminat închis, Brahma albastru, Cochinchina bobat, Cochinchina galben, Combatant indian.

PUBLICITATE

Vizitatorii mai pot admira aici expoziţiile de păsări exotice, rase de porumbei, reptile autohtone, pesti autohtoni şi exotici.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ