Complexul Muzeal de Stiintele Naturii „Ion Borcea” Bacau a organizat vineri de la ora 12.00, vernisajul expozitiei temporare „Arhitectura si Design in Lumea Animala”. Despre expozitie a vorbit celor prezenti, muzeograf dr. Bogdan Tomozii.

„Expozitia propune vizitatorilor o incursiune in lumea arhitectilor animali si a structurilor realizate de acestea. In expozitie pot fi intâlnite mulaje de termitiera, deasemenea, mulaje dupa cuiburi de viespi, frumos croite din carton, apoi, cuiburi de pasari tesatori foarte frumos realizate de masculii de tesatori si bineinteles cuiburi de albine de stup croite in ceara. Expozitia este deschisa vizitatorilor intre orele 8.00 si 16.00, in fiecare zi de marti pâna duminica.”
Bogdan Tomozii

Detalii despre vernisajul de la Muzeul Borcea, cititi in editia de luni a cotidianului Desteptarea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ