Cybernet Auto Center organizeaza in acest sfarsit de saptamana o expozitie auto intitulata “Auto Expo 2016” in parcarea de la Arena Mall, unde bacauanii au posibilitatea sa admire nu mai putin de 40 de modele de masini de la Volkswagen si Audi, si chiar sa le si conduca.

Din expozitie fac parte modelele Up, Polo, Golf, Jetta, Passat si noul Tiguan, care este in premiera in Bacau, precum si modele celebre de la Audi.

La test drive sunt disponibile toata gama de Volkswagen precum si Audi A 3 Sportback, Audi A 6, Noul Audi A 4 (lansat in 2016), noul Q 3, Q 5 si Q 7.

PUBLICITATE

Programul de vizitare si de test-drive este sambata intre orele 10.30 – 18.30, iar duminica, intre orele 10.00 si 16.00.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ