Editia de anul acesta a expozitiei „Zbor spre Nemurire” are loc in Bacau si face parte din programul comun al Bazei 95 Aeriana si Fundatiei „Erou Cpt. Av. Alexandru Serbanescu”. Activitatea este structurata în doua sectiuni: Expo „Zbor spre Nemurire” si Miting Aerian, ambele fiind dedicate aviatorului erou Alexandru Serbanescu – 70 de ani de la ultima misiune de lupta aeriana.

Vernisajul expozitiei are loc astazi, marti 10 iunie, ora 12,00, la Cercul Militar Bacau. Editia va cuprinde o serie de lucrari semnate de pictorii Gabriel Gheorghiu, Adrian Stoenica, Silviu Moraru, Silviu Ivancea „Bucuresteanu”, Marian Dragomir, Aurelia Strungar Roman, toti din Bucuresti si, pictorii Maria Bodron, Luminita Panoschi, Ioan Maric din Bacau.

În mod cu totul exceptional, ne spune Eleonora Arbanas, presedintele Fundatiei „Erou cpt.Av.Alexandru Serbanescu”, pentru publicul din Bacau, expozitia cuprinde o sectiune cu imagini fotografice si documente inedite, precum si marturii olografe ale aviatorulului Ion Dorban, singurul zburator în viata care a facut parte duin Grupul 9 Vânatoare.

PUBLICITATE

Mitingul se desfasoara sâmbata, de la ora 12,00, (intrarea publicului este permisa de la ora 11), la Baza Aeriana 95.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ