Procentele obținute de cei doi candidați care s-au confruntat duminică în turul doi al alegerilor prezidențiale, prezentate în exit-poll-urile difuzate de televiziuni, arată diferențe mici între Victor Ponta și Klaus Iohannis.

* Exit-poll-ul realizat de SOCIOPOL, prezentat de Antena 3, a indicat că Victor Ponta (PSD-UNPR-PC) a obținut 50,9% în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, iar Klaus Iohannis (ACL) — 49,1%.

* Conform exit-poll-ului realizat de CSCI, prezentat de România TV, candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obținut 50,72% la alegerile de duminică, iar reprezentantul ACL, Klaus Iohannis, 49,28%.

PUBLICITATE

* Potrivit exit-poll-ului realizat de IRES, prezentat de Digi 24, candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obținut 50,9% în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, iar reprezentantul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, 49,1%.

* Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obținut 51,50% în turul doi, iar reprezentantul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, 48,50%, conform exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde, prezentat de TVR.

AGERPRES


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ