În data de 21 februarie a.c., S.C. Hidroelectrica S.A. – Sucursala Hidrocentrale “Bistrița” – Piatra Neamț va desfășura o serie de activități de verificare și întreținere a sistemului de avertizare-alarmare în caz de accidente la baraje, de pe raza județului Bacău.

Activitățile de verificare vizează sirenele electronice din următoarele localități:
– între orele 10:00 – 10:15 – comuna Blăgești;
– între orele 10:30 – 11:00 – comuna Racova;
– între orele 11:30 – 12:00 – comuna Hemeiuș;
– între orele 12:30 – 13:30 – municipiul Bacău;
– între orele 14:00 – 14:30 – comuna Letea Veche;
– între orele 15:00 – 15:30 – comuna Buhoci;
– între orele 16:00 – 16:30 – comuna Corbasca.

Pentru a nu crea o stare de nesiguranță și de panică în rândul cetățenilor din localitățile pe raza cărora se vor efectua aceste activități de verificare a sirenelor electronice, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău a luat măsuri de înștiințare a comitetelor locale pentru situații de urgență cu privire la desfășurarea acestor activități și obligativitatea informării populației.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ