Cristi Ciocoiu s-a retras, predând stafeta doctorului Postolache, care va miza pe lotul Gauss-ului, plus Alex Corban

Dupa o vara fierbinte, in care a riscat desfiintarea din motive de ordin financiar, Sport Club Bacau isi continua activitatea! Nu in esalonul secund, ci in Liga a III-a.

Cu un nou finantatator, doctorul Cristian Postolache si cu o noua garnitura, compusa in mare parte din efectivul campioanei judetului, Gauss Racaciuni. Miercuri seara, finantatorul Gauss-ului, dr. Postolache, care este si membru in Comitetul Director al Sport Clubului, a batut palma cu de-acum fostul presedinte Cristi Ciocoiu, pentru preluarea Asociatiei si implicit a echipei.

“In felul acesta se salveaza ce se mai poate salva. Inclusiv locul de liga a treia, competitie in care echipa fusese inscrisa, dupa retragerea din esalonul secund”, a declarat pentru “Desteptarea”, Cristi Ciocoiu, care se va retrage definitiv din Asociatia Sport Club Bacau.

Dupa toate probabilitatile, noul presedinte al SC-ului va fi fostul manager al Gauss-ului, Sebi Pauceanu: “Domnul doctor Postolache a ajuns la concluzia ca ar fi pacat ca Sport Club sa dispara din peisajul competitional si a ajuns la o intelegere cu domnul Ciocoiu pentru preluarea echipei.

Practic, fostul Gauss va deveni Sport Club, eu urmând sa ma deplasez luni, la FRF, pentru a inregistra toate transferurile”. Lotului aliniat de Gauss i se va alatura internationalul U18 Alex Corban, singurul jucator ramas in curtea Sport Clubului si unul dintre fotbalistii cei mai vandabili din generatia sa.

“In aceasta toamna, Corban va continua sa joace la noi. Daca, pe parcurs, vor aparea oferte pentru el, orice este posibil”, a spus Pauceanu. SC Bacau va fi antrenata de cuplul Radu Sascau- Bogdan Miron si isi va disputa meciurile de C pe stadionul “Letea”.

Alte articole