Cristi Ciocoiu s-a retras, predând stafeta doctorului Postolache, care va miza pe lotul Gauss-ului, plus Alex Corban

Dupa o vara fierbinte, in care a riscat desfiintarea din motive de ordin financiar, Sport Club Bacau isi continua activitatea! Nu in esalonul secund, ci in Liga a III-a.

Cu un nou finantatator, doctorul Cristian Postolache si cu o noua garnitura, compusa in mare parte din efectivul campioanei judetului, Gauss Racaciuni. Miercuri seara, finantatorul Gauss-ului, dr. Postolache, care este si membru in Comitetul Director al Sport Clubului, a batut palma cu de-acum fostul presedinte Cristi Ciocoiu, pentru preluarea Asociatiei si implicit a echipei.

“In felul acesta se salveaza ce se mai poate salva. Inclusiv locul de liga a treia, competitie in care echipa fusese inscrisa, dupa retragerea din esalonul secund”, a declarat pentru “Desteptarea”, Cristi Ciocoiu, care se va retrage definitiv din Asociatia Sport Club Bacau.

Dupa toate probabilitatile, noul presedinte al SC-ului va fi fostul manager al Gauss-ului, Sebi Pauceanu: “Domnul doctor Postolache a ajuns la concluzia ca ar fi pacat ca Sport Club sa dispara din peisajul competitional si a ajuns la o intelegere cu domnul Ciocoiu pentru preluarea echipei.

Practic, fostul Gauss va deveni Sport Club, eu urmând sa ma deplasez luni, la FRF, pentru a inregistra toate transferurile”. Lotului aliniat de Gauss i se va alatura internationalul U18 Alex Corban, singurul jucator ramas in curtea Sport Clubului si unul dintre fotbalistii cei mai vandabili din generatia sa.

“In aceasta toamna, Corban va continua sa joace la noi. Daca, pe parcurs, vor aparea oferte pentru el, orice este posibil”, a spus Pauceanu. SC Bacau va fi antrenata de cuplul Radu Sascau- Bogdan Miron si isi va disputa meciurile de C pe stadionul “Letea”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

 1. Dezolant.Oras fara personalitate.Vasalul Stelei.Un oras in care nu se merita investitia intr-o echipa care sa fie in competitive cu Steaua.Trebuie cautat un sport in care ei nu sint,astfel Bacauanii vor tine cu propria echipa.

 2. Gauss tocmai a fost eliminata din Cupa de o echipa din liga a 4a din jud. Vrancea. Oare va face fata in L3? Sa ne bucuram totusi ca Bacaul mai are o echipa de C pe linga Aerostar. Din pacate aici am ajuns, sa ne bucuram ca avem echipe de C daca tot nu mai vedem fotbal de liga 1 ca pe vremea FCM-ului

  • Dupa 90 de minute, 0-0. In ultimele minute de prelungiri a fost egalata, 1-1. A condus cu 2-1 la penalty-uri. Inainte, la egal, se califica echipa din deplasare, fara penalty-uri… Trebuie rezolvata situatia intaririlor. Sunt jucatori bacauani care asteapta sa vada o certitudine.

 3. SC BACAU
  Certitudini:
  Sustac. Lepadatu, Miron – Dediu, S. Ichim. Neagu, Bg. Negru, Dobarceanu, Ciubotaru – Corban, Hermeziu, Dima, R. Sascau, Cl. Filip, Cheta, Nutu, Vl. Pavel, Rm. Gheorghe, Al. Matei, Sb. Nica – Boghian, B. Lupu.
  Incertitudini:
  Haisan, Gheorghiu, An. Pavel…
  AEROSTAR
  Certitudini:
  Savu, Dornescu – Sg. Hancu, Mr. Craciun, Belecciu, Ardei, Mihaes, Strat, Hutanu – Blanaru, An. Intuneric, I. Chirila, R. Honea, Artenie, Al. Istrate, Rz. Istrate, Padovei, T.M. Tudorache – Scanteie.
  Incertitudini:
  Mihalachioaie, L. Dumitriu, Albescu, Vantu, Stanciu, Mateiciuc, Ignea, Nemtanu…

LĂSAȚI UN MESAJ