Divizionara B Aerostar Bacău nu a rămas mult timp fără antrenor după despărțirea amiabilă de Daniel Munteanu. Luni, 1 martie, „aviatorii” au bătut palma cu Mihai Ionescu, care revine astfel pe banca grupării băcăuane. Fostul jucător al Ceahlăului Piatra Neamț a mai pregătit Aerostarul în ediția 2016-2017 a Ligii a III-a, cu care s-a clasat în final pe locul 4.

Mișu Ionescu, care a semnat un contract pe un an și jumătate cu Aerostar, este conștient că șansele de salvare de la retrogradare au scăzut odată cu cele două înfrângeri din debutul lui 2021, dar nu dezarmează:

„Sunt avizat de situația dificilă cu care ne confruntăm, dar sunt optimist. Obiectivul meu personal este să câștigăm șase din cele zece jocuri care mai sunt de disputat. Asta pe termen mediu. Pe termen scurt, primul lucru pe care-l am de făcut este să mă familiarizez cât mai bine și mai rapid cu lotul- cu puțini dintre jucători am mai lucrat- și să pregătim în detaliu partida de sâmbătă, de acasă, cu Pandurii Lignitul Târgu-Jiu”. Mișu Ionescu a adăugat: „Am revenit cu plăcere la Aerostar. Cunosc bine clubul, istoria sa și oamenii de aici, iar faptul că am sprijinul total al conducerii îmi întărește convingerea că vom putea face lucruri bune. Avem jucători de calitate în lot, numai că ei au obligația de a-și pune calitățile în slujba echipei și nu în interes personal”.

Debutul oficial al lui Mișu Ionescu pe banca „aviatorilor” va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, atunci când pe stadionul „Aerostar” este programat derby-ul suferinței dintre echipa gazdă, ocupanta penultimului loc în Liga a III-a și ultima clasată, Pandurii Lignitul Târgu Jiu, meci contând pentrru etapa a 18-a.PUBLICITATE