După ce Nikola Crnoglavac a fost depistat infectat cu noul Coronavirus, testele efectuate au arătat că alți zece handbaliști ai CSM Bacău sunt pozitivi. Și lista se poate mări!

Situație limită pentru prim-divizonara de handbal masculin CSM Bacău. La două zile după revenirea de la primul turneu al campionatului, desfășurat la Sfântu-Gheorghe, sârbul Nikola Crnoglavac a fost depistat infectat cu noul Coronavirus. Handbalistul a intrat în izolare în Serbia, iar conducerea clubului a demarat testarea întregului lot de jucători. Prima parte a rezultatelor a venit vineri, indicând că zece handbaliști din zece au COVID-19!

Așteptăm și restul rezultatelor, dar este clar că situația este una extrem de delicată și din punct de vedere medical, și sportiv”, a declarat directorul CSM Bacău, Adrian Gavriliu, care a anunțat că va face o solicitare către Federația Română de Handbal pentru ca echipa băcăuană să-și amâne meciurile de la al doilea turneu din Liga Zimbrilor, programat pe 4 octombrie, tot la Sfântu-Gheorghe: „Luni, vom face o adresă către FRH în acest sens. Este cât se poate de limpede că jucătorii noștri s-au infectat la turneul din perioada 15-17 septembrie, organizat chiar de Federație, la Sfântu-Gheorghe. Spun asta pentru că, la două zile după turneu, Crnoglavac a fost descoperit pozitiv. Prin urmare, nu este vina noastră și nu ar trebui ca noi să avem de suferit în plan sportiv la al doilea turneu, prin pierderea meciurilor la masa verde”. De urmărit.PUBLICITATE