La meciul de campionat de mâine, cu Metaloglobus, „aviatorii” vor fi conduși de pe bancă de interimarul Andrei Vatră.

12 etape. La atât s-a rezumat mandatul lui Daniel Munteanu ca antrenor al divizionarei B Aerostar Bacău în actuala ediție de campionat. Sosit înaintea etapei a cincea, ca înlocuitor al lui Cristi Lupuț, sub a cărui comandă „aviatorii” pierduseră toate jocurile, Daniel Munteanu a părăsit Aerostarul astăzi, dezamăgit de înfrângerea de acasă, cu Unirea Slobozia, din runda a 16-a, prima programată în 2021.

„Am venit la Aerostar cu inima deschisă, sperând că vom reuși permanența în liga secundă. Din păcate, înfrângerea cu Unirea Slobozia – meci în care-mi pusesem mari speranțe – ne-a complicat foarte mult situația în clasament. Sunt dezamăgit de modul în care ne-am prezentat contra Sloboziei și am preferat să fac un pas în spate, în ideea că plecarea mea ar putea crea un șoc la echipă”, a declarat pentru „Deșteptarea” Daniel Munteanu, al cărui bilanț la echipa băcăuană în acest sezon a fost de două victorii, trei remize și șase înfrângeri.

La meciul de mâine, de la București, cu Metaloglobus, din runda cu numărul 17, locul lui Munteanu va fi luat de „secundul” Andrei Vatră. Partida cu Metaloglobus este una decisivă pentru băcăuani care ocupă penultimul loc în clasament, cu nouă puncte. În cazul unui rezultat nefavorabil la București, Aerostar se va vedea nevoită să-și schimbe din mers strategia și să pregătească încă de acum viitorul sezon. Unul de Liga a III-a.



PUBLICITATE