Recunoscut la nivel național pentru organizarea examenelor de certificare lingvistică, cu activitate și în unități educaționale din Bulgaria și Republica Moldova, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) a devenit din primavara 2020 și centru autorizat de testare IELTS.

 

Cine este EECentre?

EECentre este o instituție educațională, 100% românească, specializată să furnizeze, din 2011, examene de certificare a cunoștințelor de limbă engleză și limbă germană, prin autorizări primite de la:

CAMBRIDGE Assessment English (Marea Britanie),

TRINITY College London (Marea Britanie),

OET – Occupational English Test (Australia),

ÖSD – Österreichisches Sprachdiplom Deutsch (Austria),

IDP Education (Melbourne, Australia).

 

Din 2018, EECentre funcționează ca fiind unicul centru de platină din România – cea mai înaltă titulatură acordată de Cambridge Assessment English (UK) pentru livrarea de examene de calitate, la standardele de securitate impuse la nivel mondial.

 

Cine accesează examenele lingvistice? 

Examinările livrate de EECentre se adresează centrelor de învățământ publice și private, profesorilor, părinților, elevilor din toate grupele de vârstă (grupa: 4-7 ani, grupa: 8-12 ani, grupa:13-17 ani, grupa: peste 18 ani), dar și tuturor categoriilor profesionale și academice pentru studii universitare / post-universitare, promovare în cariera profesională ori emigrare în țări vorbitoare de limba engleză sau germană.

 

Activitatea EECentre exprimată în cifre:

30.000 candidați la examene,

1.500 examene de certificare lingvistică;

300 unități educaționale partenere;

80 orașe gazdă în România, Bulgaria, Republica Moldova.

 

Cu și despre examenele lingvistice organizate prin EECentre.

 

1. TESTE IELTS

Standardizat internațional, IELTS este testul care măsoară competențele în limba engleză, fiind recunoscut la nivel mondial de peste 10.000 de organizații din peste 140 de țări (inclusiv universități și instituții de top, furnizori de educație și formare, organisme profesionale și angajatori).

IELTS Academic: certificatul asigură accesul la studii superioare universitare sau înregistrare profesională;

IELTS General Training: certificatul asigură accesul la angajare, formare profesională, emigrare în țări în care se folosește engleza ca limbă de comunicare.

Info teste IELTS: https://www.eecentre.ro/teste-ielts-engleza/default.

                                                                                                                                                                           

2. Examene CAMBRIDGE

Cambridge susține evoluția permanentă, cu un traseu clar de îmbunătățire a abilităților lingvistice prin certificări pentru școlari, liceeni, studenți, profesori, oameni de afaceri. Atestatele Cambridge English sunt examene complexe, cu ajutorul cărora învățarea limbii engleze devine plăcută, eficientă și plină de satisfacții educaționale și profesionale.

Certificatele Cambridge sunt recunoscute de Ministerul Educației din România și folosesc la echivalarea probei de competențe lingvistice în examenele de admitere în clasa a-V-a, la liceu, în clasa a-IX-a, dar și pentru promovarea Bacalaureatului, respectiv accesarea studiilor superioare.

Citește mai mult despre: Recunoașterea și echivalarea examenelor de limba engleză CAMBRIDGE. Info examene Cambridge: https://www.eecentre.ro/examene-cambridge-engleza/.

 

3. Teste LINGUASKILL

Linguaskill de la Cambridge este testul online de limba engleză, care folosește cea mai recentă tehnologie „artificial intelligence” pentru a fi rapid, fiabil, convenabil, comod, cu rezultate precise, raportate în termen de 48h. 

Supravegheat prin „Online Proctering”, testul este adaptiv (personalizat) și se poate susține oricând și din orice locație / oraș. 

Linguaskill General: pentru învățământ superior;

Linguaskill Business: pentru companii, angajați și angajatori.

Info Linguaskill: https://www.eecentre.ro/AppFiles/Prezentare-Linguaskill-webinar.pdf.

 

Ce alte activități dezvoltă EEcentre în domeniul educației?

 

În materie de noutate și unicitate, EECentre a lansat, de curând, o platformă virtuală de testare a cunoștințelor de limba engleză: Simulări Online Examene Cambridge.

Elevii au oportunitatea să-și verifice cunoștințele de engleză la toate cele 4 probe (Reading & Use of English, Writing, Listening, Speaking) astfel:

My B2 English Level pentru o taxă administrativă de 85 lei (aprox. 10% din taxa de examen);

My C1 English Level pentru o taxă administrativă de 95 lei (aprox. 10% din taxa de examen).

Aplicația EEC App (Simulări Online Examene Cambridge) este construită inteligent, astfel încât să corespundă nivelurilor, task-urilor și probelor examenelor oficiale Cambridge.

Candidatii au șansa verificării nivelului real al cunoștințelor de engleză, înainte de examenul oficial;

În baza rezultatelor, elevii își pot concentra pregătirea pe probele cu rezultat inferior.

Info &Inscrieri EEC App: https://www.eecentre.ro/simulare-online-examene-cambridge.

 

Multe alte subiecte educative, cursuri online la Colegiul EtonX (UK) ce îmbunătățesc performanțele tinerilor pentru elevii cu vârste între 14-20 ani, workshopuri dedicate profesorilor de limba engleză și germană, centre lingvistice partenere, proiecte în educație susținute de EECentre, știri și multe alte informațtii din domeniu, le aflați prin vizitarea website-ului oficial: www.EECentre.ro.

 

Pentru informații despre examenele din Bacău, reprezentantul EEC este doamna prof. Gabriela Laslău, glaslau@yahoo.com.

 


PUBLICITATE