Consilierii județeni se vor întâlni luni, 29 mai, într-o ședință ordinară care are pe ordinea de zi 26 de puncte.

La începutul ședinței vor fi supuse dezbaterii proiectul de vacantare a mandatului Maricicăi Coșa, numită prefect al județului, și cel de validare în funcția de consilier județean a fostului deputat democrat Adrian Popescu (foto), supleant pe lista ALDE la alegerile din 5 iunie 2016.

Următoarele puncte vizează cofinanțarea unor proiecte culturale și sportive, plata unor cotizații, cofinanțarea lucrărilor de extindere și reabilitare a sistemului de canalizare, fazarea proiectului de reabilitare a infrastructurii de apă-canal, aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru repararea unei stații de pompare.

Vor fi prezentate și două informări, una privind eficiența serviciului polițienesc și alta despre stadiul Strategiei de dezvoltare durabilă a județului Bacău – varianta 2017.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ