Serviciile pentru evaluarea persoanelor cu handicap s-au mutat pe Aleea Ghioceilor, nr. 4/foto Ioan Bisca

Trei compartimente din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Bacau s-au mutat, de la 1 octombrie, intr-un sediu nou, aflat pe Aleea Ghioceilor, nr. 4.

E vorba despre Serviciul de Evaluare Complexa si Vocationala a Persoanelor Adulte cu Handicap, Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap si Secretariatul Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap.
Serviciul de Evaluare Complexa si Vocationala asigura evaluarea persoanelor care solicita incadrarea intr-un grad de handicap.

Numerele de telefon la care ii puteti apela pe specialisti la noul sediu sunt: 0372037358 si 0372037359. Comisia de Evaluare este organul de specialitate al Consiliului Judetean care stabileste incadrarea in grad si tip de handicap si perioada de valabilitate a certificatului, data aparitiei handicapului, orientarea profesionala a adultului cu handicap, pe baza raportului elaborat de serviciul de evaluare. Legatura dintre Serviciul de evaluare complexa si vocationala si Comisia de evaluare este asigurata de un secretariat care poate fi apelat la noul numar de telefon: 0234576970, int. 47.

Asadar, pentru obtinerea sau revizuirea unui certificat de incadrare in grad de handicap, persoanele adulte nu se vor mai deplasa la sediul din Calea Marasesti, nr. 13 (din spatele Policlinii cu plata), ci la noua locatie, pe Aleea Ghioceilor, nr. 4, adica in cladirea dintre Bazinul de inot si Caminul de batrâni.

“Cladirea apartine DGASPC Bacau, iar denumirea celor trei servicii este vizibil semnalizata la strada cu afisaje, pentru a facilita reperarea de catre beneficiarii acestor servicii”, arata Marian Vatamanescu, purtatorul de cuvânt al DGASPC.

Alte articole