Actorul Mircea Diaconu, parlamentar european, face un turneu politic prin tara pentru a se intâlni cu simpatizantii si a discuta despre problemele lor, asa cum a promis in Campania din 2014. El va ajunge in judetul Bacau miercuri dupa-amiaza.

La ora 17 va fi in fata Casei de Cultura din Onesti, iar la ora 19 va ajunge in Bacau, in piateta din fata Prefecturii, pentru a se intâlni cu simpatizantii sai. Mircea Diaconu este vicepresedinte al Comisiei pentru Cultura si Educatie din Parlamentul European si membru al biroului de conducere al Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa (ALDE).

Pe 1 iulie “sunt invitati la o cafea” toti cei care l-au ajutat in 2014 sa strânga semnaturile necesare candidaturii sale, dupa ce PNL l-a respins din cauza ca era declarat incompatibil de ANI si se afla intr-un proces cu agentia.

PUBLICITATE

“Participantii vor avea posibilitatea sa afle noutati despre activitatea de pâna acum si despre proiectele de viitor ale europarlamentarului in forul legislativ european, vor asculta povesti inedite de la Bruxelles si Strasbourg, vor primi raspunsuri la intrebarile care-i preocupa si isi vor putea impartasi preocuparile si proiectele”, arata staff-ul sau.

In campania din 2014, Mircea Diaconu a parcurs 5.394 km si s-a intâlnit cu sustinatori din 60 de orase. In Bacau a ajuns pe 20 mai. El a intrat in cursa ca independent si a obtinut 6,81 la suta dintre voturile exprimate.

Deoarece pe 19 iunie, in România, a luat fiinta ALDE (Alianta Liberalilor si Democratilor) prin fuziunea Partidului Liberal Reformator al lui Tariceanu si Partidul Conservator condus de Daniel Constantin, e de asteptat ca Mircea Diaconu, membru al ALDE in PE, sa adere la aceasta formatiune.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Se vede ca esti analfabet politic si prost informat! Probabil ca este peste puterea ta de a-ti aminti ca Mircea Diaconu a fost intotdeauna impotriva pdsr,comunistilor,oprtunismului de orice fel,poate ai uitat de relatia lui cu Emil Constantinescu si cu liberalismul adevarat . Ar trebui sa iei exemplu tu ,ca individ care se presupune ca mai si gandesti si sa dai dovada de bun-simt si inteligenta si sa-i promovezi imaginea acestui om ,printre putinii politicieni cinstiti si integri ,din aceasta tara .

LĂSAȚI UN MESAJ