Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a României a scazut la 4,4288 lei/euro si a atins cel mai redus nivel din ultimele aproape doua saptamâni.

Paritatea publicata luni de BNR este cu 0,15 bani sub cea de vineri, de 4,4303 lei/euro. O rata de schimb mai redusa decât cea de luni a fost afisata de banca centrala pe 14 august, când euro a fost cotat la 4,4278 lei.

Leul s-a apreciat usor luni si în raport cu dolarul american, cursul de referinta coborând cu 0,3 bani, la 3,3110 lei/dolar, de la nivelul de vineri, de 3,3140 lei/dolar.

PUBLICITATE

Acesta este cel mai redus nivel din ultimele aproape patru saptamâni. Pe de altă parte, rata de schimb leu/franc elveţian a crescut nesemnificativ, de la 3,5861 lei/franc la 3,5864 lei/franc.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ