Liderul Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, s-a aflat, sâmbătă, 6aprilie, în Bacău, unde s-a întâlnit cu membrii formațiunii politice pentru a discuta agenda viitoarelor acțiuni legate de campania electorală pentru alegerile europene.

“Am explicat de ce «Uniți în Europa» este cel mai important slogan. Pentru noi această linie politică este foarte importantă deoarece vrem mai multă integrare care să aducă mai multă prosperitate. Suntem pentru relizarea Statelor Unite ale Europei; credem că Europa ne-a crescut pe noi ca națiune iar acum, când Europa are un moment de vulnerabilitate, avem nevoie de mai multă integrare”, a declarat Eugen Tomac.

El a denunțat fenomenul “populismului”, pe care-l consideră o amenințare la adresa Uniunii Europene. “Campania pentru Brexit și consecințele ei sunt efectul acestei politici. Trebuie mai multă implicare, mai multă responsabilitate, o reconectare a Uniunii Europene cu propriii cetățeni”, a mai declarat Eugen Tomac.

“Pentru noi este important ca prin acest mesaj – Uniți în Europa – să adresăm un mesaj de unitate românilor care trăiesc în UE”.

Alte articole