In ultimele doua saptamani, Ana l-a insotit pe Alex la toate evenimentele la care acesta a fost invitat, inclusiv la cele din provincie. Se pare ca, pentru a se asigura ca Antonia va sta departe de sotul sau, Ana prefera sa il supravegheze pe artist.

A fost la un pas de divort dupa ce aventura sa cu Antonia a iesit la iveala, insa, Alex Velea a reusit sa isi convinga sotia sa mai dea o sansa mariajului lor.

In schimb, Ana i-a cerut artistului sa rupa orice relatie cu Antonia. Insa, pentru ca nu mai are incredere in barbatul cu care este casatorita de mai bine de trei ani, Ana a luat o decizie radicala: sa il insoteasca peste tot pe Alex, evitand astfel o intalnire intre el si Antonia.

Surse din cercul acestuia de prieteni au dezvaluit pentru CANCAN.ro ca in ultimele doua saptamani, Velea a fost insotit de sotia sa la toate concertele, atat la cele din Bucuresti, cat si la cele din provincie.

Daca pana acum, focoasa mulatra isi insotea sotul doar la evenimente mondene, iata ca acum, disperata sa isi salveze mariajul, Ana este dispusa sa faca orice sacrificiu pentru a scapa definiv de Antonia.

Sursa: cancan.ro