Manifestarile dedicate comemorarii eroilor Revolutiei Române respecta si anul acesta tipicul activitatilor din anii anteriori.

Garnizoana Bacau, in colaborare cu Primaria Municipiului Bacau, organizeaza pe 22 decembrie, incepând cu ora 11.00, un ceremonial militar si religios. Evenimentul este dedicat Zilei de 22 Decembrie, Ziua Revolutiei Române. La Cimitirul Central vor fi prezente si familiile celor care au fost rapusi de gloante la Revolutia din 1989.

“Manifestarea va debuta cu prezentarea onorului de catre garda de onoare, intonarea Imnului National al României in acordul Muzicii Militare, urmate de oficierea slujbei religioase, ceremonia pentru depuneri de coroane si jerbe de flori si defilarea garzii de onoare care va incheia seria manifestarilor organizate pentru cinstirea memoriei eroilor revolutiei din decembrie 1989”, declara lt. Adrian Cocea, ofiter de relatii publice la Baza 95 Aeriana Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ