Garnizoana Bacau organizeaza sâmbata, in comuna Oituz, ceremonii militare si religioase, cu ocazia aniversarii „Centenarului Primului Razboi Mondial”.

Militarii si reprezentantii Primariei Oituz vor fi prezenti incepând cu ora 10.30 la locul de inhumare al locotenentului Nicolae Macarie, mormânt aflat in curtea Bisericii Neamului din satul Poiana Sarata.

Activitati similare vor avea loc si la Cimitirul International al Eroilor din comuna Oituz.

PUBLICITATE

„La activitati se vor depune coroane si jerbe de flori pe acordurile Imnului Eroilor intonat de Muzica Militara a Garnizoanei Bacau, iar Garda de onoare va prezenta onorul militar”, declara lt. Adrian Cocea, ofiter de relatii publice la Baza 95 Aeriana


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Exagerat de multa preotime pe la aceste manifestari !!! La razboi , in front nu au fost si nici nu vor fi , la o adica .
    Ce treaba au ei de fapt ? Ia raspundeti-mi voi cei destepti si care ati gasit raspuns la Ipoteza Riemann .

LĂSAȚI UN MESAJ