Cimitirul eroilor din satul Oituz/Foto: Ramona Ionescu

Garnizoana Bacau si Primaria comunei Oituz ii comemoreaza pe eroii cazuti in Primul Razboi Mondial. Pe 15 august, la Oituz, vor avea loc ceremonii militare si religioase, urmate de depuneri de coroane si jerbe de flori.

Manifestarile debuteaza luni, 15 august, la ora 9.30, la Cimitirul Eroilor din satul Oituz, unde, cadre militare, autoritatile locale si invitatii la eveniment vor asista la un prim ceremonial. O activitate similara este programata pentru ora 12.00 la monumentul eroului lt. Nicolae Macarie, aflat in incinta Bisericii Neamului din satul Poiana Sarata, iar la ora 13.00, festivitatile se muta la Cimitirul Eroilor din satul Poiana Sarata.

”La activitati va fi prezenta si muzica militara a Garnizoanei Bacau, iar corul mixt al Caminului cultural Oituz si Grupul Mocanasul din satul Poiana Sarata vor sustine programe artistice omagiale”, declara lt. Adrian Cocea, ofiter de relatii publice Baza 95 Aeriana Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ