Peste 100 de copii si tineri din Parohia „Sfântul Nicolae” din Bacau vor primi sfântul mir de la PS Petru Gherghel, episcop de Iasi, si PS Aurel Perca, episcop auxiliar de Iasi. Evenimentul va avea loc duminica, 15 iunie 2014, incepând cu ora 10.30, la Biserica Romano-Catolica „Sfintii Petru si Paul” din Bacau, în cadrul Sfintei Liturghii.

„Pentru evenimentul primirii sacramentului Mirului, candidatii s-au pregatit timp îndelungat, începând cu luna februarie.

Au aprofundat învatatura Bisericii cuprinsa în catehism, au studiat si i-au întrebat pe profesorii de religie, care s-au ocupat de pregatirea lor, si s-au bucurat de atentia si îndrumarea pr. vicar Lucian Adam si a pr. vicar Cristi Hodea”, a subliniat Pr. Iulian Robu, purtatorul de cuvânt al Decanatului Romano – Catolic Bacau.

Interesant este ca Sfânta Liturghie, ca, de altfel, orice eveniment din biserica „Sfintii Petru si Paul”, va putea fi urmarita on line, din orice colt al pamântului, accesând site-ul www.decanatcatolicbacau.ro si www.ercis.ro, rubrica Servicii, Video.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ