Dupa modelul sefilor lor, nici inspectorii scolari de specialitate de la Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Bacau nu s-au prezentat la examenele de ocupare pe post.

Initial, pe cele 28 de posturi din cadrul ISJ Bacau, s-au depus doar 6 dosare, pentru patru functii, respectiv prof. Mariana Stefan – pentru inspector scolar pentru educatie timpurie (de la Scoala „Mihail Sadoveanu” Bacau), prof. Angelica Condruc (de la Scoala „Constantin Platon”) si prof. Constantina Hulea (director al Colegiului „Mihai Eminescu) – pentru inspector scolar pe biologie, prof. Jeny Ghioc (de la Colegiul National Pedagogic „Stefan cel Mare”) si prof. Mihaela Savin (Scoala „Alecu Russo” si Colegiul National „Ferdinand I”) – pentru inspector scolar pe istorie si prof. Bogdan Botezatu (Scoala „Alexandru cel Bun” Berzunti) – pentru inspector scolar pentru management institutional.

Ulterior, prof. Jeny Ghioc si-a retras dosarul inainte de organizarea concursului, iar restul … s-au retras din examen.

PUBLICITATE

In sedinta Consiliului de Administratie a ISJ Bacau de marti se vor propune inspectorii de specialitate care vor lucra in institutie cu delegatie, iar lista finala va fi aprobata de ministrul Educatiei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

17 COMENTARII

 1. Pentru directorii de scoli si licee cand se organizeaza concurs?…
  Majoritatea directorilor sunt ,,numiti” pe criterii care nu sunt pe baza de competente .
  Nu ar mai ramane nici 10% pe post de director!!!!

 2. Niste incompetenti in frunte cu Sotcan. Speram sa dispara din ISJ cu totii. Sa vedem ce tupeu mai au sa inspecteze scolile si sa evalueze directorii. Mars afara cu ei.

 3. Ratzonneeeee…… te-ai umplut de spaga la gradatii si nu numai …, mai du-te la pensie mai bunicule! Lasa locul pentru alte cadre capabile. Ai o viata ca inspector, dar cred ca nu stii sa tii o lectie. AJUNGE!!! Cat naiba vrei sa mai bantui???

 4. Alte judete sunt normale ! Chiar si in judetele Moldovei , oamenii seriosi si-a depus dosarul , s-au prezentat la concurs …M-am uitat pe site la ISJ Iasi, incomparabil !!! Si o inspectoare generala -trasnet !

  Dar acest judet este anormal ! Cu primari si presedinti de CJ penali, cu inspectori incompetenti ! Coruptia este invers proportionala cu competenta ! Judetul e campion la acest capitol ! Asa ne trebuie daca nu ne unim intr-un protest general !

 5. Fuga e rusinoasa…dar sanatoasa….Fiecare le stie pe ale lui, insa niciun cadru didactic nu are curajul sa se prezinte la concurs! e asa grea legislatia scolara sau …..primeaza incompetenta….de ce nu boicot si la Titularizare ?

 6. Si de ce este nevoie fe ISJ -uri? Scolile au autonomie, au directori care se presupune ca au competentele necesare, asa ca:de ce ne trebuie o veriga intermediara? Tot se vorbeste de restructurari din septembrie, ca vezi doamne nu ne incadram in
  fondurile de salarii, atunci desfiintati ISJ-urile si atunci se rezolva problema. Si sa mai guste din disperarea somajului si dragii inspectori scolari.

  finantare,

  • Directorii nu sunt cei mai indicati in situatii dintr-astea!La ei criteriul principal sunt nepotismele si ce le pica in buzunar de la fiecare viitor prof.Nu e nicio diferenta fata de inspectori.

 7. SA-I VEDEM CATI POT PROMOVA EXAMENUL.
  DAR RESTUL ,SA INTELEG CA NU PREA INDRAZNESC SA DEA EXAMEN?
  BRAVO,DOMNILOR PROFESORI.
  ASA INVATAMANT,ASA PROFESORI.

LĂSAȚI UN MESAJ