Cursul festiv al absolvenţilor Colegiului „Henri Coandă” Bacău s-a desfăşurat joi, 28 mai, ora 12.00, la Teatrul de Vară „Radu Beligan” al Municipiului Bacau şi a prilejuit absolvenţilor trăirea ultimelor emoţii de licean.

Pentru a-si împartasi public bucuria, absolventii, sustinuti de conducerea scolii si coordonati de profesorii diriginti au defilat si prin oras, începând cu ora 10.15, din Piata Tricolorului. „Ii felicit pe toti absolventii din promotia 2015 din colegiul nostru si le transmit ca trebuie sa fie mândri de ei si de drumul pe care si-l aleg in viata”, a declarat Costel Catalin Gargaun, director al Colegiului „Henri Coanda” Bacau.

Promotia 2015 a Colegiului „Henri Coanda” numara 180 de absolventi, care au studiat la cele patru specializari, respectiv stiinte umane, filologie, stiinte ale naturii si matematica-informatica. La cursul festiv a fost strigat pentru ultima dată catalogul, s-au înmânat diplomele de absolvire şi elevii merituoşi au fost premiaţi.

PUBLICITATE

Mihaela Gheras este sefa promotiei 2015 a Colegiului „Henri Coanda” Bacau. Ieri, a avut surpriza sa ii fie alaturi si parintii, absolventa fiind de loc din Republica Moldova. „Am terminat cu media generala 9.90, la profil uman, filologie. Mai departe vreau sa merg la Universitatea «Al.I.Cuza» din Iasi, pentru ca intentionez sa ma orientez spre invatamânt, vreau sa devin profesoara. Este un moment de mare bucurie, dar si de emotii, pentru ca alaturi de mine sunt si parintii mei. Am o legatura speciala cu ei, ii iubesc iar ei ma sustin”, ne-a declarat ea.

[wonderplugin_gallery id=”270″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ