16 iulie 2024
HomeActualitateEmanuel Alaniz prezintă a cincea lucrare din ediția "Less is More" a...

Emanuel Alaniz prezintă a cincea lucrare din ediția “Less is More” a Festivalului ZidArt

 Festivalul ZidArt din Bacău continuă să impresioneze cu creațiile sale artistice unice în cadrul ediției “Less is More”. A cincea lucrare a festivalului a fost finalizată, iar aceasta se află pe Strada Făgăraș, numărul 15, A din Bacău.

Lucrarea intitulată “Strălucire” este semnată de artistul argentinian Emanuel Alaniz. Această operă de artă urmărește să transmită un mesaj profund despre puterea intuiției personale și impactul pe care acțiunile mici pot avea asupra lumii înconjurătoare.

“Strălucire” prezintă un personaj solitar într-o cameră iluminată în mod discret, dominată de nuanțe de albastru închis. Compoziția emană o atmosferă de liniște și contemplare, sugerând un spațiu interior în care creativitatea poate fi explorată în siguranță. Artistul își exprimă gândurile meticulos pe pânză, aducându-le la viață și iluminând propria sa existență interioară.

Emanuel Alaniz descrie personajul său ca fiind un simbol al inocenței și purității gândurilor, trăsături care ne caracterizează în copilărie și pe care le păstrăm în adâncul sufletului nostru. Lucrarea subliniază importanța regăsirii sinelui autentic și a conectării cu creativitatea și imaginația noastră în căutarea luminii în cele mai întunecate momente ale vieții.

Galeria de Artă Stradală a orașului Bacău continuă să aducă arta în locurile publice, transformând spațiul urban într-un mediu vibrant de exprimare și reflectare artistică. Lucrarea lui Emanuel Alaniz este doar una dintre cele care adaugă valoare și frumusețe orașului Bacău prin intermediul Festivalului ZidArt.Alte titluri
Alte titluri

Ultimele știri