Consilierii locali au oficializat ieri numirea in functia de director al Teatrului „Bacovia”, deocamdata interimar, a actritei Eliza Noemi Judeu.

Proiectul de hotarâre a fost votat de 16 consilieri, alti 5 fiind impotriva. Mandatul noului director va fi de maximum 120 de zile. Director adjunct va fi in continuare Tiberiu Serban care a asigurat conducerea institutiei de cultura pâna pe 5 august.

Consilierii au aprobat si regulamentul de organizare a concursului de manager al teatrului, procedura ca va dura insa cel putin doua luni de zile.

PUBLICITATE

Functia a ramas vacanta in luna martie, prin demisia fostului manager, Anca Sigartau. Eliza Noemi Judeu are 39 de ani, este casatorita si are doi copii.

A venit la Teatrul Bacovia in anul 1999, imediat dupa finalizarea studiilor la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

17 COMENTARII

  1. O Doamne! De cate ori o vad imi aduc aminte ca acum vreo 9-10 ani la un festival de teatru pentru copii si tineret organizat de Palatul Copiilor a insultat toti elevii de la scolile gimnaziale participante si pe profesorii acestora!Cica jignisem TEATRUL! Noi! Asta in timp ce ea venise aproape dezbracata, asteptarea rezultatelor a durat mai bine de 3 ore, timp in care “onoratul” juriu a servit masa, stropita se pare si cu alcool, iar impresia era ca aceasta “stimata” doamna consumase mai mult decat restul!Pe atunci era director Adrian Gazdaru, un om deosebit si un profesionist! A “incasat” el nemultumirea noastra si probabil a regretat ca a numit-o in juriu.Am vazut atunci deosebirea dintre ea, o cabotina(am ramas peste ani la parerea mea si nu mi-o shimb) si d-na Firuta Apetrei, si ea membra a juriului, ce a incercat fara succes sa repare ce a stricat aceasta persoana absolut dezgustatoare.Elevii au auzit comentariile rautacioase si va puteti imagina dezamagirea si supararea lor.Puteti sa o ridicati in slavi cat doriti, pentru mine ramane o persoana de nimic!

    • O cunosc pe Eliza dintodeauna. E prea desteapta si se respecta prea mult, ca sa jicneasca pe cineva, indiferent cita patima pune in vorbele ei…minciunile Si atitudinea ta sunt dezgustatoare! Da, numele meu este Oana si ti-as spune lucrurile astea, chiar daca nu as sta in spatele screen-ului.

  2. Mintiti domnule Lumi.Eliza a fost doar o singura data in viata ei intr-un juriu la Palatul Copiilor si atunci la secia de teatru coordonat de regizorul Geo Balint.

  3. NU doresc sa intru intr-o polemica lipsită de fair-play ! Trăim, din păcate, intr-o mare hemoragie de cuvinte. Dacă îndrăznești (unii la adăpostul anonimatului) să-ți spui părerea incepe bălăcăreala ! Paiul si…bârna vecinului. Eliza Judeu (da, sunt Nașu’ băiatului ei – dar nu de asta scriu !) este OM de TEATRU si ACTRITA ! Trebuie lăsată sa arate / demonstreze ce poate / a promis ! E pătimașă, bolnava de teatru si trăiește pentru scena. Eu nu am văzut-o beata niciodată (acasă sau in public). Fiecare din noi avem păcate știute si neștiute ! Judecați (încercați) un om (un artist) după FAPTELE lui ! Fapte nu VORBE ! Ma aștept sa fiu si eu luat “la întors). NU voi raspunde ! Fiecare după mintea si sufletului lui. Sănătate si Doamne ajuta !

  4. Nota bene : Eliza când a fost invitata de mine la Palatul Copiilor a fost exemplara ! Chiar Firuta Apetrei ar trebui sa confirme asta ! Dar…Mi-e dor de NORMALITATE in teatru ! Va aștept(am) la teatru NU pe la colțurile net-ului !

  5. “…..murind Lenin , a murit ultimul om care nu se pricepea la teatru “. Este actriță profesionistă,este de ceva ani în teatrul din Bacău, deci se presupune că știe despre ce este vorba și ce are de făcut. La asta se adaugă și faptul că și-a dorit să fie directoarea acestui teatru. Deci corect cinstit și profesionist este să i se acorde o perioadă de grație de o stagiune, pentru a demonstra de ce este capabilă și după aceea să o aplaudați sau să o desființați. Așa este normal. …Succes Eliza!

  6. Eliza Judeu, iubește patimaş teatrul si publicul băcăuan. O cunosc de la venirea ei în trupa de la Bacovia.A crescut profesional pe scândura teatrului pe care mereu îl reprezentă cu mândrie. Doar cei care iubesc teatrul, așa cum ea îl iubește pot renaște din cenuşă o trupă.Ridică-te Eliza, şi arată lumii că tu poți!Succes în noua ta misiune!

LĂSAȚI UN MESAJ