Initiativa laudabila a cadrelor didactice de la Scoala “George Bacovia” Bacau. Elevii, parintii, invatatorii, profesorii si bunicii si-au dat intâlnire la Biserica “Sfântul Gheorghe” pentru a primi binecuvântarea preotilor si a-i impartasi pe cei mici.

Preotul paroh Constantin Leonte i-a primit pe enoriasi in fata altarului si le-a vorbit tuturor despre spovedanie si Postul Craciunului.

Dupa ce au primit binecuvântarea preotilor, copiii cu chipurile angelice au trecut prin fata altarului cu lumânari in mâini si au primit sfânta impartasanie si anafura.

PUBLICITATE

Se pare ca predica preotilor i-a cumintit pe copii, pentru ca dupa ce au parasit biserica, a coborât linistea peste elevii care sunt deja cu gândul la vacanta.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ