Pe o vreme de cod portocaliu, miercuri, 12.10.2016, elevii clasei a III-a B, Step By Step, de la Scoala Gimnaziala „Alexandru cel Bun” Bacau, însotiti de doamnele învatatoare Solomon Alina si Popa Nicoleta, au vizitat Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (D.S.V.S.A.) Bacau.

Activitatea extrascolara intitulata „În laboratorul apei” din cadrul proiectului „ECO-SCOALA VERDE” a avut drept scop constientizarea importantei apei în viata omului. Elevii au avut posibilitatea sa se familiarizeze cu un laborator de testare a apei provenită din diferite surse!

Specialistii de la D.S.V.S.A. le-au oferit copiilor explicatii pertinente privind testarea apei si ,de asemenea, au raspuns întrebărilor deloc simple ale micilor mari curiosi. La o alta sectie, copiii au luat contact cu aparatura de depistare a variatelor bacterii care se regasesc în alimente si au aflat multe informatii utile.

PUBLICITATE

Impresionati de cele vazute unii dintre elevii de la „Alexandru cel Bun” chiar au spus ca se gândesc sa calce pe urmele acestor specialisti din punct de vedere profesional.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ