Colegiul National Pedagogic „Stefan ce Mare” Bacau, in parteneriat cu Asociatia „Pro Pedagogic”, desfasoara joi, de la ora 14.00, la Centrul de Afaceri si Expozitional „Mircea Cancicov” Bacau, cea de-a III-a editie a spectacolului-concurs „Elevii au talent 2015”.

Evenimentul are ca scop promovarea elevilor cu aptitudini deosebite in domeniul muzical, instrumental, teatru si coregrafie, stand-up comedy, stimularea si motivarea elevilor in evolutia lor pe planul maiestriei artistice.

La acest spectacol vor participa 150 de elevi de gimnaziu si liceu iar juriul va fi format din profesori de la Colegiul National de Arta „George Apostu” si Palatul Copiilor, specialisti in muzica, dans si teatru.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ