20 aprilie 2024
Actualitate„Elevii au talent 2015” – editia a III-a, si-a desemnat câstigatorii

„Elevii au talent 2015” – editia a III-a, si-a desemnat câstigatorii

Centrul de Afaceri si Expozitional „Mircea Cancicov” a gazduit joi, 19 martie, cea de-a III-a editie a spectacolului-concurs „Elevii au talent 2015”, eveniment organizat de Colegiul National Pedagogic „Stefan cel Mare” Bacau si Asociatia „Pro Pedagogic” Bacau.

La acest spectacol au participat 150 de elevi de gimnaziu si liceu, acestia concurând la urmatoarele sectiuni: muzica usoara, muzica populara, dans, muzica instrumentala (pian si chitara), stand-up comedy si muzica volcal-instrumentala.

Juriul a fost alcatuit din profesori specialisti in muzica, dans si teatru, de la Colegiul National de Arta „George Apostu”, reprezentanti fiind, director adjunct Antonela Leahu si prof. Anamaria Zodian, prof. Claudiu Filip de la Palatul Copiilor si prof. Ozana-Maria Alexa, prof. Magdalena Cerasela Mardare, director-adjunct prof. Elena Lavinia Baisan, de la Colegiul National Pedagogic „Stefan cel Mare”. Elevii au fost premiati cu diplome si medalii, iar Marele Trofeu „Elevii au talent 2015” editia a III-a a fost adjudecat de Lucian Marius Damoc de la clasa a XII-a A, care a participat la trei sectiuni: muzica vocal-instrumentala- locul I, muzica usoara-locul I si locul II la stand-up comedy.„A fost o editie reusita, toti participantii reusind sa impresioneze juriul. Chiar daca Marele Trofeu a fost deja câstigat, mai avem in competitie doua sectiuni, creatie literara si artistica, ce isi vor afla câstigatorii vineri (27 martie-n.r.), acestia urmând sa fie premiati separat”, a explicat prof. Marinela Paraschiv-Gora.

“Expozitiile cu lucrarile elevilor participanti la aceste sectiuni pot fi vizionate pe holurile colegiului nostru”, a declarat prof. Izabela-Valentina Tutu.

Spectacolul a durat mai bine de cinci ore, si pe lânga numerele din concurs (44 de intrari), au fost sustinute recitaluri de catre elevi de la Palatul Copiilor, de la „First step by Deea”, de la Clubul Sportiv „Authentic Dance Sport 2007” si de la Colegiul National de Arta „George Apostu” Bacau.

+Album foto Facebook

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri