Începând din 6 iunie a.c. la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău se află în practică un număr de 7 elevi din anul I de studii ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni.

Timp de 10 zile aceştia vor efectua la nivelul judeţului Bacău, stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău şi vor urma un program de acomodare cu specificul unităţii şi misiunile jandarmilor băcăuani, ulterior elevii fiind repartizaţi la subunităţile cu specific de ordine publică.

Conform procedurilor, fiecare elev are un tutore profesional care îl îndrumă şi îl pregăteşte pe tot parcursul perioadei, stagiul de practică având un caracter practic-aplicativ, activităţile efectuate având ca scop aprofundarea şi consolidarea cunoştinţelor asimilate, formarea, dezvoltarea şi perfecţionarea deprinderilor practice.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ