La data de 24 mai a.c., la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Bacău s-a desfășurat, faza județeană a concursului național “EDUCAȚIE RUTIERĂ –EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ”, ediția 2016.

Concursul a fost organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Bacău în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bacău, Colegiul Economic „Ion Ghica” , Palatul Copiilor Bacău și Automobil Clubul Român – Sucursala Județeană Bacău, cu sprijinul partenerilor sociali.

La competiție au participat elevi de gimnaziu și de liceu, căștigători ale fazelor locale, desfășurate în luna aprilie.

PUBLICITATE

Concurenții de gimnaziu au avut de trecut peste proba de îndemânare în conducerea bicicletei în poligon și peste proba de conducere a bicicletei în parcul școlaă.

Concurenții de liceu au fost punctați pentru cunoștințele de legislație rutieră acumulate și pentru abilitățile de arbitraj în parcul școală.

La finalul concursului, în urma punctajelor obținute, juriul a întocmit clasamentul:

Gimnaziu:
– Locul I – Școlala Gimnazială Ion Creangă Bacău
– Locul al II-lea – Școlala Gimnazială Miron Costin Bacău
– Locul al III-lea – Liceul Tehnologic Petru Rareș Bacău

Liceu:
– Locul I – Colegiul Național Gheorghe Vrănceanu Bacău
– Locul al II-lea – Colegiul Tehnic Dumitru Mangeron Bacău
– Locul al III-lea – Colegiul Tehnic de Comunicații N.V. Karpen Bacău

Elevii clasați pe orimul loc vor reprezenta județul Bacău la faza națională a concursului “EDUCAȚIE RUTIERĂ –EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ”.

La finalul competiției toți participanții au primit diplome și premii.

Concursul “EDUCAȚIE RUTIERĂ –EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ” se desfășoară annual în scopul formării unui comportament rutier responsabil, pe baza cunoașterii și respectării regulilor de circulație, pentru prevenirea implicării elevilor din învățământul preuniversitar în evenimente rutiere.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ