Expozitia din concurs de pe holurile Colegiului National „Ferdinand I”

Colegiul National „Ferdinand I” Bacau participa la editia 2015 a Concursului Stiintific Interscolar de Astronomie „Nicolaus Copernic”, dedicat institutiilor din invatamântul preuniversitar.

Acesta isi propune sa aduca in atentia elevilor si profesorilor subiecte legate de astronomie si cosmologie. Concursul este organizat de Asociatia Secular Umanista din România, având ca parteneri Agentia Spatiala Europeana (ESA), ESERO România si Institutul Polonez Bucuresti.

Pâna la mijlocul lunii viitoare, in scolile participante sunt expuse si promovate in rândul elevilor toate materialele de concurs.

PUBLICITATE

In lunile de vara vor fi jurizate aceste expozitii, iar in toamna, pe 24 septembrie, se vor anunta si câstigatorii.

Se acorda 5 mari premii, care constau in 15 calculatoare pentru scoala, un laptop pentru profesorul coordonator, un exemplar din „Cosmos” de Carl Sagan (pentru biblioteca scolii/liceului) si o diploma de merit.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ