Avocată

Cele trei foste eleve de la Scoala Postliceala Sanitara “Christiana”, trimise in judecata in dosarul de luare/dare de mita si trafic de influenta, au facut apel impotriva sentintelor date de Tribunal cu doua luni in urma.

Iulia Pintilie, Florina Pintilie si Mihaela Marian (fosta Cojocaru), cele trei eleve care, conform rechizitoriului, le-ar fi dat de inteles colegilor ca au influenta pe lânga profesorii din comisia de examinare, au fost condamnate la 2 ani de închisoare cu suspendare.

Pentru luare de mita si complicitate la trafic de influenta, diriginta Rodica Mânicuta a primit 3 ani de închisoare tot cu suspendare.

De asemenea, instanta a dispus confiscarea sumei de 4.545 lei de la Iulia Pintilie, a sumei de 2.280 lei de la Mihaela Marian si a sumelor de 800 lei si 500 euro de la Florina Pintilie. In plus, elevele si diriginta trebuie sa plateasca fiecare câte 2.500 lei drept cheltuieli judiciare.

La mijlocul acestei luni a avut loc primul termen la Curtea de Apel, insa dosarul s-a amânat la cererea unei inculpate, fiind fixat un nou termen pentru 4 iunie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Sper ca instanta superioara sa le dea cu executare. Ca sa se sature sa puna botul la tâmpeniile avocatilor. Trebuia sa pupati pamantul, pentru o pedeapsa atata de usoara, golancelor !

  2. Este exagerata etichetarea ! Ghinionul lor nu l-au avut generatiile anterioare,chiar daca au procedat la fel.Profesorii examinatori ( unii) sunt adevaratii golani. Se impun masuri preventive serioase!

LĂSAȚI UN MESAJ