Elevul moinestean Teodor Hirlea, de la Liceului Teoretic „Spiru Haret” isi reconfirma valoarea: obtine locul III la cel mai prestigios concurs national de chimie „C.D. Nenitescu”.

Organizat anual de Universitatea Politehnica din Bucuresti, mai precis de Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor, acest concurs are renumele de a aduna excelenta in chimie la nivel preuniversitar, prin complexitate si gradul inalt de dificultate.

Elevii din loturile olimpice, indiferent de anul de studiu, se inscriu la cele trei sectiuni: Chimie organica, Chimie anorganica si Chimie fizica. Anul acesta, la cea de-a XXIV-a editie, desfasurata la mijlocul lunii noiembrie, de la Liceul Teoretic „Spiru Haret” Moinesti au participat trei olimpici : Teodor Hirlea, clasa a XII-a, Raluca Malache si Dana Ghinet, ambele in clasa a XI-a, toti trei (foto) pregatiti de prof. Luminita Prajinaru. Succesul de la Bucuresti continua sirul performantelor deosebite obtinute in aceasta perioada de elevi si profesorii lor de chimie.

PUBLICITATE

Rezultatele obtinute plaseaza liceul moinestean in topul celor mai prestigioase din tara.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. Felicitari, profesorilor, elevilor si celor care au contribuit la ridicarea liceului, pe inaltele culmi ale calitatii, complexului proces didactic si educativ.Mult succes, in continuare.

    • Ai uitat de abnegatie si de partid, nu mai vorbesc despre piosul omagiu. Huo! ma ca Scanteia s-a desfiintat acum 25 de ani. Felicitari pentru efortul depus…oricum copii, nu pentru noi invatati ci pentru voi. Bravo.

LĂSAȚI UN MESAJ