“Educație și spirit”

0

Astăzi, 09.06.2017, jandarmii din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobila Bacau au fost prezenti la Tg Ocna unde s-a desfășurat ediția a VII-a a Seminarului Tehnic Național “AUTOAPĂRAREA – EDUCAȚIE ȘI SPIRIT”.

Jandarmii au prezentat cu această ocazie o serie de exerciții demonstrative care au surprins modul de acțiune în diferite situații (intervenția pentru salvarea unei persoane rănite aflata intr-o zona greu accesibila, cu ajutorul unui elicopter precum și intervenția antiteroristă).

De asemenea au fost prezentate si procedee de autoaparare precum si diferite tehnici de imobilizare a adversarului.

Obiectivul acestui seminar l-a constituit schimbul de experiență, idei și bune practici între instituțiile care fac parte din sistemul public de apărare, ordine publică și siguranță națională.

Pentru executarea acestor exerciții a fost folosit și un elicopter aparținând Inspectoratului General de Aviație.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ