In urma derularii celor 2 etape a concursului de proiecte de management pentru Teatru Municipal “Bacovia”Bacau, secretariatul comisiei de concurs comunica rezultatul final al concursului.

Eduard Burghelea, directorul interimar al teatrului, a câștigat concursul, cu media 8,86. La analiza proiectului de management a luat nota 8,71 iar la interviu a fost notat cu 9,02.Conform prevederilor OUG.nr. 189 din 25 noiembrie 2008 (*actualizată*), privind managementul instituţiilor publice de cultură, rezultatul concursului, pentru fiecare candidat, se obţine prin calculul mediei aritmetice a notelor obţinute pentru fiecare etapă.

Este declarat câştigător, candidatul care a obţinut cea mai mare medie, cu condiţia ca aceasta să fie de minimum 7.

Eduard Burghelea (28 ani), actor al Teatrului Municipal Bacovia, a fost desemnat, anul trecut, de primarul Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu să asigure, pentru o perioadă de maxim 120 zile, interimatul postului de director al instituției băcăuane de cultură.

Numirea sa a venit în contextul încetării mandatului Elizei Noemi Judeu, care a ocupat această funcție în ultimii cinci ani. Eliza Judeu a dat în judecată Primăria după ce contractul său de management a fost încheiat ca urmare a notelor proaste primite din partea comisiei numite de Primărie pentru a-i judeca activitatea.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE