Bacaul a revenit pe harta competitionala a motociclismului românesc. Si a facut-o cu o competitie care a cules aprecieri unanime din partea concurentilor, indiferent ca a fost vorba de campioni de anvergura europeana sau de amatori aflati la debut.

Organizata la sfârsitul saptamânii trecute de gazdele de la Speed Park in colaborare cu CS Moldova Motors Sport Bacau si Arici Moto Arad, “Speed Park Moto Challenge” a demonstrat ca viitorul este de partea sa.

“Intr-adevar, ne dorim ca acest concurs sa devina, sub egida Federatiei, unul de traditie in motociclismul românesc.

PUBLICITATE

Ne bucuram ca toti competitorii au laudat conditiile organizatorice si calitatea circuitului nostru. Asta ne face sa incercam o ridicare de stacheta in 2014, atât in ceea ce priveste valoarea premiilor, cât si a concurentilor”, a declarat managerul “Speed Park” Bacau, Eduard Nunu.

Rezultatele inregistrate la prima editie a “Speed Park Moto Challenge Bacau”:

Clasa Super Moto: 1) Sorin TRaistaru, 2) Vlad Neaga, 3) Attila Gergely.
Clasa Scooter: 1) Laurentiu Ciurescu, 2) Valentin Cristea, 3) Cristian Sandulescu.
Clasa Viteza Open: 1) Sorin Alin Ursu, 2) Alin Pintilie, 3) Catalin Burlacu.
Clasa Viteza Amatori: 1) Eduard Mihalcu, 2) Bogdan Buleandra, 3) Alin Ciubotaru.
D.S.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ