Papusi Barbie, masinute de lux, sute de jocuri si jucarii de plus au umplut tarabele “micilor negustori” care au fost prezenti la Târgul Vintage “Copiii si noi”, organizat de Asociatia pentru Promovarea Dezvoltarii Personale (APDP), pentru al cincilea an la rând, cu prilejul zilei de 1 Iunie.

Am vazut jucarii nou-noute, de la colectii de roboti, “cu care fratele meu nu se mai joaca, e prea mare”, seturi de dinozauri, de razboinici sau “ferma animalelor” la cirese, capsuni si briose facute in casa si vândute cu numai 2 lei.

“Nu stiu daca am sa reusesc, dar sper sa-i conving pe oameni sa cumpere, de asta sunt aici”, a declarat, cu hotarâre in voce, Alexandra Creanga. “Eu am venit ca sa vând jucariile cu care eu si fratele meu nu ne mai jucam si sa strâng bani pentru copiii care sunt neajutorati”, a marturisit Nicole Tescaru.

PUBLICITATE

Rochii de catifea, tricouri, reviste, carti de povesti foarte frumos ilustrate si foarte bine pastrate, dar si multe lucruri confectionate de voluntari – icoane pe sticla, pernute terapeutice, picturi etc. – au fost oferite vizitatorilor la preturi modeste.

omul anului

Nicole Tescaru

“Noi vrem, in primul rând, sa dezvoltam abilitatile copiilor de a comunica, de a negocia, de a lupta pentru un scop caritabil, a declarat Carla Popa, presedinte APDP Bacau. In al doilea rând, incercam sa strângem fonduri pentru a continua proiectele care se afla in desfasurare.”

Târgul Vintage a fost, insa, mult mai mult decât un prilej de a colecta bani, a fost “un cadou pentru cea mai frumoasa zi, 1 Iunie”, o sarbatoare in care, alaturi de copii, si adultii s-au bucurat redescoperind impreuna lumea fermecata a jucariilor si a jocurilor.

Au câstigat bani din limonada

Premiul I si titlul de “Negustorul Târgului” a fost adjudecat de Alexandra Herciu de la Scoala “George Bacovia”. Ceilalti câstigatori au fost Carina Padurariru, Scoala”Miron Costin” – premiul II, Adina Cimpanu, Scoala “Ion Creanga”, premiul III, Diana Prentu, Scoala “Ion Creanga”, si Melania Savin Melania, Colegiul de Arta “G. Apostu” – mentiune. Premiul de “Prim donator” a fost câstigat de echipa “Limonada” care a donat APDP suma de 120 lei (toti fiind bani adunati din vânzarea limonadei), echipa formata din Andrei Munteanu, Eveline Negru, Stefan Negurici, Antonia Chiriac, Claudia Sendrea, Andrei Tudor (Colegiul de Arta “G. Apostu”), Mateea Lupu (Colegiul “Ferdinand I”) si Eugen Neguri (Colegiul “Vasile Alecsandri”).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ