Cursurile scolilor din judetul Bacau vor fi suspendate luni, 27 ianuarie.

Conform celor declarate de inspectorul scolar general al judetului, Theodora Sotcan, in conformitate cu decizia ministrului educatiei nationale, se suspenda cursurile in toate scolile din judetele afectate de codul galben de viscol, inclusiv in judetul Bacau.

In functie de evolutia vremii, maine se va decide daca suspendarea se va prelungi si marti.

PUBLICITATE

Pe de alta parte, Universitatea Bacau a anuntat ca nu-si va suspenda activitatea, insa, avand in vedere conditiile meteo, zilele de duminica, luni si marti au fost declarate zile de sesiune deschisa, in sensul ca se dau examene, dar studentilor care nu pot ajunge, nu li se va pune absente si vor putea sa dea examenul la o data ulterioara.

Ministerul Educației Naționale a decis ca, pentru siguranța elevilor, a însoțitorilor acestora și a personalului didactic și nedidactic, să închidă, luni, 27 ianuarie, toate unitățile de învățământ din județele/ municipiul București, care s-au aflat aceste zile sub atenționare de cod galben și portocaliu. Județele vizate sunt: Argeș, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Iași, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

17 COMENTARII

  1. De ce ce nu va referiti si la cei care au examene in sesiune la Facultati?De ce nu cuprindeti in atentionare, toata aria de invatamant.Va rog, cei de la Desteptarea! dati o informare completa.Si studentii sunt copii nostri….

  2. Marti se invata daca nu se invata noi ce facem cu copiii acasa ca toti au servici si nu au ce facr cu copiii acasa datine i sansa si un raspuns sigur nu pitem sta acasa daca nu avem bani cu ce sa intretinem copiii la scoli multi azi siau pierdut ziua de munca pt ziua de azi

  3. Maine se invata in cele mai multe scoli din judetul Bacau. Nu se invata la Vultureni, Berzunti si inca o localitate. Dar pentru informatii sigure, verificati site-ul inspectoratului: isj bacau, sectiunea anunturi importante

LĂSAȚI UN MESAJ