Asociația „Mi-e drag acasă!” organizează pe 1 Iunie, la Teatrul de Vară „Radu Beligan” spectacolul caritabil pentru copii „E o lume minunată!”. Acest eveniment vine după succesul înregistrat în decembrie anul trecut, când Asociația „Mi-e drag acasă” a organizat spectacolul „Omul de zăpadă!”. Și de această dată beneficiarii evenimentului vor fi copiii, mai exact 50 de copii de la Faraoani și 50 de copii de la Gioseni, care vor primi o masă caldă la Valhalla, cu sprijinul Selgros, și vor avea parte de multe surprize dulci și nu numai.

„E o lume minunată!” va începe la ora 18.00 și se va bucura de aportul Filarmonicii „Mihail Jora”. Vor urca pe scenă să încânte publicul membrii Asociației Reverence, elevi ai Colegiului Național de Artă „George Apostu” precum și sportivi ai Academiei de Dans Adamas Bacău, care vor prezenta numere de dans contemporan, balet clasic și vals vienez.

În recital vor fi prezenți Ștefan Negurici, elev în clasa a VIII-a, la oboi și Iohan Coman, elev în clasa a X-a, la vioară. De pe scenă nu va lipsi inițiatoarea acestui proiect, soprana Gabriela Iștoc. Înainte de spectacol, între orele 16.00 și 17.45, pe aleea dintre Teatrul de Vară „Radu Beligan” și fântâna arteziană de pe aleea principală din Parcul Cancicov vor avea loc activități dedicate copiilor, cei mici primind dulciuri, vată de zahăr și înghețată.

„Îmi doresc să organizez an de an câte două spectacole pentru copii, unul de Crăciun și unul de 1 Iunie, spectacole care să devină tradiție. Pe lângă toate aceste lucruri de care se vor bucura toți copiii, îmi doresc să cumpăr pentru cei 100 de copii beneficiari și trotinete pentru că vrem să îi îndemnăm la mișcare”, a declarat Gabriela Iștoc, președinta Asociației „Mi-e drag acasă!”.