Mircea Geoana a fost prezent, miercuri, in Bacau pentru a lansa Partidul Social Românesc (PSRO) si a demara constituirea filialelor din Moldova. Alaturi i-au fost vicepresedintele Razvan Condurateanu, prof. univ. Dumitru Bortun, senatorul Dan Tataru, prof. univ. Adrian Ghenadi, Dan Stoica, director CJAS Bacau.

“Ceea ce eu si 91 la suta dintre români consideram ca prioritate absoluta a acestui moment este nevoia unui nou proiect de tara”, a declarat Mircea Geoana, in debutul intâlnirii cu simpatizantii, evocând apoi momentele istorice in care elitele au incercat recuperarea decalajelor fata de Occident.

“Iluzia pe care am avut-o cu totii a fost ca simpla intrare a României in NATO si in UE va rezolva problemele structurale ale României”, a explicat Geoana, adaugând ca nu s-a intâmplat asa si ca tot timpul a incercat sa gaseasca un nou proiect.

PUBLICITATE

El i-a invitat alaturi de PSRO pe bacauani, indiferent de generatia de care apartin, de politica pe care au facut-o sau de profesie, cu o singura conditie: sa fie oameni onesti. In opinia lui Mircea Geoana, problemele cu care se confrunta România, acum, sunt slaba capacitate de administrare a tarii si nivelul extraordinar de mare al coruptiei.

“Noi nu construim un partid pentru a avea o forma de exprimare politica sau electorala desi, evident, ne intereseaza alegerile”, a declarat liderul PSRO. Motivul pentru care Geoana lanseaza acest nou proiect e simplu: nu a reusit sa democratizeze PSD, sa-l restructureze din interior, caci este un partid oligarhic, inchis, care functioneaza ca un pluton. Nu doar in administratie sunt necesare schimbari, ci si in sanatate, educatie, cercetare, sustine liderul PSRO.

El avertizeaza ca o tara cu o elita politica corupta nu se poate dezvolta. Românii simt nevoia de reprezentare si vor fi reprezentati caci noua formatiune va fi un partid cu adevarat de stânga, un partid extrem de egalitarist, deschis spre cetateni, in permanenta legatura cu cetatenii, a promis Mircea Geoana.

“Proiectul de tara pe care «România Sociala» poate si trebuie sa-l indeplineasca este ca România sa faca saltul de la economie emergenta si tara periferica spre un stat dezvoltat”, a declarat presedintele PSRO.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. Domnu care a stat ca un nesimtit in vila de la stat si nu se mai dadea dus are un proiect de tara. Sugestie….. punctul unu: sa dispara toti ca Geoana din politica. Imi vine sa vomit.

  2. Nu mai scapam de masoni… Candva masonii au facut unirea… Acum au evoluat, sunt vanduti total si vand continuu tot ce pot vinde…

  3. offff, nu mai scapam odata de generatia asta de comunisti? am crezut ca vom scapa de ei imediat dupa ’89, dar m-am inselat amarnic…doar dupa ce natura isi face treaba cu inlocuirea generatiei bolnave putem spune ca suntem liberi. mai avem de asteptat si de asistat la astfel de actiuni tovarasesti.

  4. lasati Masoneria!!!! nu mai este ce a fost!!!! acum trebuie sa fi in clanuri!!!! Clanul BOR, Clanul SUA, Clanul RUSIA etc. O multime de cretini conduc Romania!!!!! Ce face Sergentu la Onesti si cu cumnatul sau, COMISARUL ROTUNDU???????? Nu sunt masoni, doar smecheri care au devalizat acest oras!!!!!!! Nici CODREANU la BRASOV nu avea sala de curs, la Scoala de Soferi, cum avea nenorocitul de SERGENTU la AUTOSERA!!!!!!! Un biet director cu elevi care sunt plecati in tari straine, dar la care semneaza parintii pentru a trece clasa !!!!!!!! LA BAC trebuie sa vina si sa rezolve treaba!!!!!!!!!!!!! Unde este DNA BACAU????????? Pe NEGHINA l-ati terminat, dar pe SERGENTU si ROTUNDU CAND???????????? DATI LA DNA BUCURESTI MESAJUL!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ