3 februarie 2023
-1.1 C
Bacău

E luna cadourilor! Inspira-te de la Borealy

HomeMagazinE luna cadourilor! Inspira-te de la Borealy

E luna cadourilor! Inspira-te de la Borealy

Sarbatorile de iarna sunt un bun prilej de a ne apropia mai mult de cei dragi, de familie, prieteni, cunoastinte, si cum altcumva daca nu cu o atentie, un cadou deosebit, cu care sa surprinzi placut si sa faci din acel moment, unul de neuitat.

Magazinul Borealy pune la dispozitia tuturor celor care vor sa surpinda placul cu un dar deosebit, o gama variata de cadouri de Craciun, pentru barbati, femei si copii, de unde puteti alege ceea ce se potriveste mai bine. Gasiti in magazin cosuri de Craciun pentu intreaga familie, dar care pot constitui cadoul ideal chiar si pentru colaboratori, parteneri de afaceri, colegi si nu numai.Ce contin aceste cosuri?

Din dorinta de a oferi cadouri de exceptie, magazinul Borealy a ales atent produsele pentru aceste cosuri de Craciun. Calitatea trebuie sa se regaseasca atat in bijuterii, obiecte de decor, instrumente de scris, cat si in produsele alimentare si bauturile fine pe care le gasiti si in cosurile de Craciun.

produse alimentare de exceptie – cozonac traditional de casa, dulciuri, cutii cu bomboane, praline fine, cutii cu cafea, ceaiuri, panettone, conserve calamar afumat in ulei, creveti, icre

bauturi alcoolice fine – Vin Sangre de Toro 2009, Vin Chianti Banfi – 2010, rosu, sec, Whisky Jack Daniel’s – Tennessee sour mash Whisky, Vin Misiones de Rengo, Carmenere din Chile, rosu, sec, 2011, Sticla de Sampanie Moet & Chandon – Ice Imperial, Sampanie Osterrich Gold Infuhr si nu numai.

cadouri – butoni, cufere, cosuri impletite, seturi cu ustensile profesionale pentru servirea vinului, machete cu automobile si motociclete de epoca

Acestea sunt doar o parte din produsele pe care le gasiti in cosurile cadou de Craciun puse la dispozitia dumneavoastra de magazinul Borealy.

In cazul in care doriti un cadou mai complex, va puteti indrepta atentia spre bijuteriile pe care le gasiti aici, parfumuri de lux, cosmetice de care orice femeie s-ar bucura enorm, iar pentru barbati, puteti alege unul din modelele de butoni. Tot pentru barbati gasiti in magazin cutii pentru pastrarea ceasurilor, carti de colectie, instrumente de scris, produse pentru birou si multe alte cadouri excelente pentru barbati.

Calitatea produselor pe care le gasiti in acest magazin este garantata, ceea ce a facut ca numele Borealy sa fie cunoscut in scurt timp, iar increderea clientilor castigata.

Cei apropiati tie merita intotdeauna atentia ta, in special atunci cand vine vorba de un cadou de Craciun.

Va asteptam cu incredere in magazinul Borealy!

Borealy Gifts
Bijuterii si cadouri de lux
Str. Popa Savu, nr 74, sect.1 Bucuresti, 011434, RO
Phone: 0746 257 421

Alte titluri
Alte titluri

Opinii
Opinii

Ultimele știri